3Dynamisch statische templatesStatische templates

Om uw website nog sneller te kunnen ontwikkelen, biedt 3DYNAMISCH u ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een verscheidenheid aan voorgemaakte thema’s. Deze thema’s bevatten vaak al een groot gedeelte van de fundering voor de website en dienen voornamelijk design-technisch aangepast te worden naar de huisstijl van het desbetreffende bedrijf met de bijbehorende inhoud.

Deze mogelijkheid wordt aangeboden vanwege de zeer korte termijn waarop we de website zouden kunnen ontwikkelen, alsmede dat wij dit zo goedkoop mogelijk voor u zouden kunnen realiseren.

Vraag een offerte aan Neem contact op Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Wij hebben een selectie van multi-page en one-page thema's. U kiest een thema welke u prettig en passend vind. Nu hebben onze thema's allerlei willekeurige afbeeldingen, deze worden uiteraard vervangen door uw afbeeldingen. Mochten er plekken in het thema zijn wat u niet op kunt vullen met uw afbeeldingen, halen wij deze of weg of wij vervangen ze met stock foto's. Dit word uiteraard eerst bij u aangegeven.

Wanneer u een thema gekozen heeft, gaan wij aan de hand van uw aangegeven content, met u in overleg wat het best waar zou kunnen komen. Op het moment dat u akkoord gaat met het voorstel en u ons de content aangeleverd heeft, zullen wij beginnen met het bouwen van uw website. Wanneer de website klaar is zult u hiervan op de hoogte worden gesteld, hierna zal er nog een mogelijkheid zijn om wijzigingen door te voeren. Aan het eind van de feedback ronde, zullen wij nog eens de site met u doornemen, waarna u de eind factuur zult ontvangen en na betaling zal de website vrijgegeven worden.

Nieuw

One-page Templates

Multi-Page Templates